IVÁN GONZÁLEZ "MEMORIA UNO"



                             Foto de Dani Álvarez.





El divendres 3 de febrer a les 22'30h.
IVÁN GONZÁLEZ "Memoria Uno"

Sota la mà d'Ivan González, Memoria Uno és un ensemble format per alguns dels millors improvisadors del panorama nacional. La conducció és un mètode per improvisar col·lectivament inventat pel nord-americà Lawrence D. Butch Morris (1947-2013). El mètode consisteix en una sèrie de signes i senyals que el director fa als membres de l'orquestra perquè aquests reaccionin creant una música acord als desitjos del director. Com que els músics tenen llibertat per a interpretar els senyals, el resultat és sempre obert a la inspiració del moment. Així doncs, qui lidera l'ensemble també ha d'estar obert i receptiu a allò que els músics li proposen. D'aquesta manera es produeix un diàleg creatiu totalment imprevisible entre els músics i el director.
El seu primer disc, "Crisis" (Discordian Records, 2014), ja presagiava que alguna cosa està canviant en l'escena i així s'ha corroborat amb el seu segon treball, "Cook for Buch" (Discordian Records, 2016). Noms com Agustí Fernández, Tom Chant, Albert Cirera, Alfonso Muñoz, Ramon Prats, Julián Sánchez, Alex Reviriego, Marc CuevasMarcel·lí BayerPablo Selnik, El PrictoMarco Mezquida, Oriol Roca, Pol PadrósPablo Rega, Núria Andorrá, Miriam Félix, Sonia Sánchez, Diego CaicedoLuiz Rocha, Johannes Nastesjö o Christer Böthén entre molts altres, són alguns dels improvisadors amb els quals ha col·laborat en aquests últims dos anys. Les conduccions de Memoria Uno ofereixen una música que és completament viva, plena d'intensos colors, altament enèrgica i amb molta atenció al detall. 
El Septet està format per: Iván González: trompeta i conducció, Joan Mas: saxo altMarcel·lí Bayerclarinet contrabaixFernando Brox: flauta, Vicent Péreztrombó, Marc Cuevas: contrabaix, Oriol Roca: bateria.

Entrada 5€




Fotos de Joel Burgès Flores.