PAPER BEAT SCISSORS






Lucinda i Atmosfera13 presenten en concert a
PAPER BEAT SCISSORS / TIM CRABTREE SOLO EUROPEAN TOUR /

Dimecres 3 de febrer a Hot Blues (c / Tarragona, 9) Igualada
22:30 h. / Entrada: 5 €

La música de Paper Beat Scissors (Nova Escòcia, Canadà) sonarà per primera vegada en directe al nostre país al febrer de 2016. El seu líder i alma mater, Tim Crabtree recorrerà Europa en un tour acústic tan emocionant com els moments d'extrema bellesa que assoleix a l'estudi de gravació.

Paper Beat Scissors presenten el seu nou àlbum 'Go On' (Forward Music Group, 2015), una subjugant col·lecció de cançons produïdes pel propi Crabtree entre Londres, Ontario i Nova York amb la col·laboració de Dean Nelson (Beck, Thurston Moore, Bat for Lashes) i Graeme Campbell (Buck 65, Rich Aucoin).

La singularitat de les seves composicions unit a l'exploració de nous espais sonors, aconsegueix moments màgics de connexió amb l'oient. De fet, la reputació d'orquestrador i arranjador de Crabtree no ha fet més que créixer en els últims anys gràcies al seu treball en concerts simfònics i de cambra per tota Canadà i als seus col·laboracions amb Gregory Burton, Michael Feuerstack, Pietro Amato (the Luyas and Bell Orchestre) i Thomas Kozumplik del Kronos Quartet.

Textures noves i arranjaments orquestrals que passen de lo minimalista a lo extravagant usant bases electròniques, piano i clarinet en estructures d'origen pop, folk o jazz. 'Go On' és decididament una feina extraordinària que aconsegueix sublims cotes de bellesa en temes com 'Woudn't', 'Go On' o el single 'Lawless', presentat per un meravellós videoclip de Derek Branscombe.

Paper Beat Scissors han girat per Canadà i Europa compartint escenari amb artistes com Mark Kozelek (Sun Kil Moon / Red House Painters), Owen Pallett, Tanya Tagaq, Great Lake Swimmers i Dan Mangan.'

"Absolutament meravellós, brillant i bonic" Bob Harris BBC Radio 2

"'Go On' és una demostració de l'habilitat de Crabtree per utilitzar elements clàssics i electrònics, desdibuixar les fronteres de la música folk i deixar-te sense alè" Exclaim!

"Això no és només indie folk, la música de Paper Beat Scissors és una genuïna obra d'art." Pop Matters
















TRAÇ AL BLUES - Dibuixos de Xavier Gabriel Puiggròs.