LAIA CLAVER









“MOVIMENTS DE PELL I ESCATES”_ Recital poètic musical.
Laia Claver, poeta igualadina instal·lada de fa uns anys a Girona, torna el diumenge 21 de Febrer al Hot Blues acompanyada per SescPj (guitarra) i Jordi Dabú (experimentació electrònica) amb un recital poètic musical a cavall entre el mar i la terra de secà, on declamarà poemes del seu primer poemari  “Moviments de pell i escates”  (editat per Edicions Tremendes).
Un recital entre l’acústic i l’electrònic on la música va de la mà dels versos i on les paraules transgredeixen els límits del paper submergint-nos en un món on el desig i la bellesa són imprescindibles per a la creació de la pròpia identitat; en una vetllada no exempta de terrabastall, doncs ja se sap que en la creació i en els processos de canvi no tot és calma.

Laia Claver (Igualada)poeta, artista plàstica i  performer, participa assíduament en recitals i slams poètics arreu de Catalunya. Darrerament es vincula a projectes multidisciplinaris lligats a la poesia posada en escena on la poesia fa simbiosi amb la dansa contemporània, el teatre o el circ. Actualment està centrada en la presentació escènica del llibre amb el projecte MOVIMENTS amb Neus Masó (dansa contemporània), Jordi Dabú (música i experimentació sonora) i Clara Gispert (il.lustradora i artista plàstica) i en la creació del seu següent poemari.


Jordi Torruella akaDabú ( Vilafranca del Penedès) Músic multi-instrumentista, percussionista i productor, i compositor amant de la poesia.  Actualment, està cursant estudis universitaris a l’escola de Música Avançada i So de Girona (EUMES) i invertint en el seu propi projecte de música electrònica i poesiaDabú. Ha Compost  B.S.O a diferents projectes de curtmetratges, dansa i videodansa. Col·labora en el muntatge i desenvolupament d’instal·lacions efímeres al Festival Sònar i Mira. I ha actuat com a percussionista amb la companyia del coreògraf HofeshSchechter dins el projecte de participació de TA 2015. 
Més informació a: Dabuproject.tumblr.com

Sesc PJ(Vic) Compositor, veu i guitarra. Fundador i membre grup NADIES,(actualment en inactiu) amb qui van enregistrar dos cd: “Entre seres y enseres” i “Cara B”, realitzant més d’un centenar de concerts amb gires per Bèlgica i Dinamarca; i amb el qual van ser finalistes dels diversos concursos com l’ INTRO.Junt amb gran part dels músics de la Banda del Yuyu, al 2010 forma S d NO, un grup de Rock amb els que han enregistrat 11 cançons gravades entre els estudis Low Max Studio de Sevilla i Sound Club de Salt.  No és però fins el 2012 que realitzen el primer concert a la sala la Mirona dins el marc del concurs “Salt the Musics”, del que resulten guanyadors.Darrerament, ha presentat sota el nom de SESC PJ el llibre Hurt (Editorial Chiado) en clau de concert acústic.Actualment, es vincula a projectes multidisciplinaris lligats sobretot al món de la poesia.

Més información a: http://sescpj.wix.com/sescpj

Taquilla Inversa.