ILDEFONS ALONSO QUARTET "METRINOVA"





El dijous 25 de setembre a les 22'30h

                        METRINOVA

Metrinova
 és el nou projecte musical de Ildefons Alonso Valls, bateria igualadí.

La seva música és un recull de composicions descriptives inspirades en elements molt concrets: un llibre, un dibuix geomètric, un fet històric… aquestes es presenten a través d’uns d’experiments rítmics fascinants amb un groove que pot ser sorprenent, incert, incomode, plàcid…

L’existència d’aquestes sonoritats rítmiques no és pas nova. En infinitud de músiques ètniques i en la música culta del sXX i XXI trobem músics que s’hi han interessat. Entre tots aquests, Metrinova es deixa portar per la influència de Brad Mehldau, Guillermo Klein, Miles Okazaki, Led Zeppelin, Frank Zappa i per alguns dels preceptes de la música Karnàtica del sud de la Índia. Ells els recullen i els converteixen en una experiència inoblidable per als amants de la música.

El grup està format per Dani Comas (Kase’O Jazz Magnetism, El Petit de Cal Eril, Esther Condal) guitarrista que el Juny passat va protagonitzar el “Carta Blanca a…” en l’última edició de l’Estival de Jazz d’Igualada; Marc Cuevas contrabaixista de sobrada reputació (que ha col·laborat amb músics de la talla de Jorge Rossy, Victor de Diego, Ismael Dueñas, Fre Art Ensemble…) i el jove saxofonista Lucas Martínez amb només 19 anys acaba de treure un CD acompanyat per César martínez, Jaume Llombart i Toni Pujol.

Entrada 3€
Metrinova.Bandcamp.com 

Fotos de Cels Burgès Flores.
TRAÇ AL BLUES - Dibuixos de Xavier Gabriel Puiggròs.